кадър bTV Редактор: ГЕРБ доста е втвърдила електората си, но лошата новина

...
кадър bTV Редактор: ГЕРБ доста е втвърдила електората си, но лошата новина
Коментари Харесай

Политологът Димитър Ганев: Ако има избирателна активност над 55 %, „Има такъв народ” печелят изборите

кадър bTV 

Редактор: 

ГЕРБ много е втвърдила електората си, само че неприятната вест за тях е, че нямат електорална външна страна, която да привлекат. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” по bTV политологът Димитър Ганев в коментар за последното проучване на организация „ Тренд ” по поръчка на „ 24 часа ”. То сподели равнене на желанията към ГЕРБ и „ ИТН ”. Според Ганев, в случай че изборната интензивност мине 55%, по-голяма възможност има партията на Слави Трифонов да е първа политическа мощ.

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са също партии, които разчитат главно на твърдите си гласоподаватели, до момента в който Демократична България и „ Изправи се! Мутри вън! ” – на тези, които могат да ги предпочетат без да са безусловно обвързани с тях. Политологът сподели също, че леко се надценява смисъла на вота зад граница от част от политиците. Според Ганев обаче той може да реши разногласието за четвъртото място сред Движение за права и свободи и Демократична България.

10% са дали отговор, че на последните избори са решили за кого да гласоподават в деня на вота, още 10% - няколко дни преди този момент, разяснява Ганев. По негово мнение и този път изходът от изборите ще се реши в самия завършек на акцията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР